Uw mening

Direct naar

het forum

 

logo

 

Direct naar

het gastenboek

 

Uw mening

Over actuele en andere onderwerpen

De Belangenvereniging hecht sterk aan de mening van de bewoners van onze wijk. Op die manier kan zij u goed vertegenwoordigen in contacten met de Gemeente en andere instanties. Soms zal Het Bestuur een onderwerp starten. Maar dit kunt u zelf ook doen.

Voor deze informatieuitwisseling tussen Het Bestuur en de bewoners en de bewoners onderling is een forum geopend. U bent van harte uitgenodigd om aan dit forum mee te doen!

U kunt het forum uiteraard ook gebruiken om met medebewoners interessante informatie te delen over onderwerpen die onze wijk of woningen aangaan. Het hoeven dus niet uitsluitend discussie-onderwerpen te zijn die in het forum aan de orde komen.

Het Bestuur houdt zich het recht voor om in geval van discriminerend, grof of beledigend taalgebruik berichten te verwijderen.

Direct naar het forum.

Over de website

In het gastenboek kunt u op- en aanmerkingen plaatsen over de werking en presentatie van deze website. Heeft u suggesties voor verbetering of andere opmerkingen dan zijn deze van harte welkom.

U kunt opmerkingen over bijvoorbeeld verouderde links of andere zaken die niet goed werken ook rechtstreeks doorgeven aan de webmaster.