Nieuws uit de wijk

Laatste nieuws/mededeling

 

Verder terug in de tijd:

Nieuwsarchief


logo

Archief INFO Weltevreden


Nieuws uit De Bilt

RTV De Bilt

Biltsche Courant

De Vierklank

Stadspers

Wijkrestaurant Bij de Tijd geopend

2 maart 2012

Restaurant Bij de TijdOnder overweldigende belangstelling is op vrijdag 2 maart wijkrestaurant Bij de Tijd geopend. Dit restaurant is gevestigd bij woon-en zorgcentrum Weltevreden, maar kent een eigen entree aan de Prof. Dr. Kamerlingh Onnesweg. De nieuwbouw van dit restaurant zal u als bewoner van de wijk Weltevreden de afgelopen maanden niet ontgaan zijn!

Ontmoetingsplek voor de gehele wijk

Het restaurant is niet alleen voor de bewoners van het woon-zorgcentrum, maar met name ook voor alle wijkbewoners. Een wijkrestaurant dus. Er wordt gekookt en geserveerd door leerlingen van het Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland. U kunt reeds voor € 7,95 een dagmenu genieten en voor € 15,95 een drie-gangenmenu. Vanaf maandag 5 maart bent u van harte welkom. Het is de bedoeling dat het wijkrestaurant Bij de Tijd een ontmoetingsplek in de wijk Weltevreden wordt voor jong en oud. Ga er dus eens gezellig wat drinken of een hapje eten!

Wijkrestaurant Bij de TijdMeer weten?

Voor meer informatie over de initiatiefnemers, het menu, de activiteiten en nog veel meer kijkt u op de website www.wijkrestaurantbijdetijd.nl

Foto- impressie van de opening

Bij de Tijd

Leerlingen van het Horeca & Travel College serveren lekkere hapjes

Bij de Tijd

Een gezellige drukte (circa 300 mensen bezochten de opening); achteraan de nieuwe keuken

 

Bij de Tijd

Het restaurant is gezellig ingericht en heeft jeugdige koks en bediening