De wijk Weltevreden

Honden uitlaten

Onze buren

Kubus flatkubusflat

Aan de Francois Mauriacweg, op de hoek van de Blauwkapelseweg en de Biltse Rading ligt de zogenaamde Kubusflat. Een koop-appartementencomplex van 6 verdiepingen.

Maisonnettes randweg

maisonnettesAan de Francois Mauriacweg en de Albert Einsteinweg liggen drie woonblokken. Op de begane grond en de 1e verdieping bevinden zich 2-kamerappartementen. Daarboven (2e en 3e verdieping) zijn 3-kamer maisonnettes gesitueerd.

HF Witte CentrumHF Witte Centrum

Aan de noordkant van de wijk ligt het HF Witte Centrum. Een sport- en zalencentrum gebouwd in 1973. Veel verenigingen, uit De Bilt en daarbuiten, maken gebruik van dit Centrum. Aan het eind van het jaar vindt hier het lokale schoolvoetbal toernooi plaats. In het zalencentrum wordt ook de jaarvergadering van de Belangenvereniging Weltevreden georganiseerd.

Henri Dunantflat

Deze flat met negen woonlagen ligt aan het Henri Dunantplein.

Appartementen Prof. Dr. J. Tinbergenweg

appartementen HopkinsonwegDit appartementencomplex telt zes woonlagen met appartementen in eigendom.

De bewoners zijn allemaal lid van de eigen Vereniging van Eigenaren (VvE).

In het complex bevindt zich ook een vestiging van de Aldi.

Bewonersverenigingen

De website van de gemeente geeft een overzicht van alle bewonersverenigingen in De Bilt.