Onze Held van de Dag

7 september 2016

Onder het motto "Groot verzet tegen kanker" beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Dit jaar was het de 10de keer.

Onze wijkgenoot Wilco de Ruiter (Marie Curieweg 44) heeft op vrijdag 2 september meegedaan aan deze steile klim. Bij een temperatuur van liefst 33 graden wist hij de top te bereiken. Hij werd voor deze topprestatie tijdens het door de buurt op zaterdag 3 september georganiseerde zomerfeest feestelijk als held onthaald.

De Belangenvereniging is trots op haar leden die zich onbaatzuchtig inzetten voor hun medemens. Wilco wist maar liefst €1500 binnen te halen voor de kankerbestrijding. Graag zetten we hem in het zonnetje. Onze bikkel Wilco: chapeau!

Peter Dijs, voorzitter

Ontvangst van Wilco op het zomerfeest

Er was een mooi spandoek gemaakt