Oproep wijkagent i.v.m. autobrand

4 juli 2013

Oproep!

In de nacht van woensdag 26 juni op donderdag 27 juni werd er op een parkeerplaats aan de Lester Pearsonweg een auto in brand gestoken.

Deze auto, een donkere Audi A4, werd gebruikt bij de dodelijke schietpartij in Nieuwegein op maandag 24 juni jl.

Tijdens het buurtonderzoek in de omgeving van de Lester Pearsonweg kwamen wij tot de ontdekking dat deze wijk een zeer actief burgerinitiatief kent, Waaks!.

Wij vragen de leden van Waaks! daarom informatie te verstrekken m.b.t. de aangetroffen Audi A4.

Mogelijk is deze Audi al langer in beeld geweest bij leden van Waaks! of andere oplettende burgers. Mocht dit het geval zijn, meld dit alstublieft bij ons.

Bellen kan naar 0900-8844 of anders anoniem naar 0800-7000. Meld daarbij dat het om bovenstaande zaak gaat.

Wijkagent De Bilt.

Huib van Driel

Eerdere berichten over dit onderwerp

Over de autobrand aan de Lester Pearsonweg werd op 28 juni al een nieuwsbericht op deze website geplaatst.