Afscheid Peter Dijs

31 januari 2018

Voorzitterschap overgedragen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 23 januari jl. heeft Peter Dijs afscheid genomen als bestuurslid van de Belangenvereniging. Hij zat meer dan 32 jaar in het bestuur, waarvan 16 jaar als voorzitter. Nu heeft hij het voorzitterschap overgedragen aan Alfred Folkeringa, die al bestuurslid was.

Een icoon in de wijk

Alfred heeft Peter tijdens de ALV bedankt voor zijn jarenlange inzet. Sinds 1985 heeft Peter veel voor de wijk tot stand gebracht. Hij is inmiddels een icoon in de wijk. Tijdens het jubileumfeest van volgend jaar gaan we Peter nog een groots afscheid geven. Namens alle buurtbewoners overhandigde Alfred hem alvast een goede fles wijn (foto) en kreeg zijn vrouw Margriet een mooie bos bloemen.

Ook De Vierklank heeft op 31 januari aandacht besteed aan het afscheid van Peter. Lees het volledige artikel in De Vierklank!

Reageren op dit nieuwsbericht?

Geef uw reactie op het forum van de wijkvereniging of op Facebook