Highlights jaarvergadering

30 oktober 2016

Een nieuw bestuur voor 2016-2017

Tijdens de jaarvergadering van 13 oktober 2016 is een nieuw bestuur gekozen. Willy Roelandt-Lugthart stelde zich niet meer herkiesbaar. Wij hebben dus afscheid van haar moeten nemen als secretaris. Tot mijn genoegen heet ik drie nieuwe bestuursleden van harte welkom. Het zijn drie enthousiaste dames uit onze wijk die, samen met de vier “oude” bestuursleden, hun schouders eronder gaan zetten om met onze vereniging de wijkbelangen te behartigen met aandacht voor veiligheid en sociale cohesie.

Op de pagina Bestuur stellen we Désirée, Sharon en Evelien aan u voor.

Bestaansrecht vereniging

De vergadering werd afgesloten met een zinnige discussie over het bestaansrecht van de vereniging. Daaruit hebben we ook een aantal goede suggesties meegekregen die we verder gaan uitwerken.

Meer weten?

Bovenstaande en nog veel meer kunt u lezen in het conceptverslag van de jaarvergadering 2016.

Peter Dijs, voorzitter