Verlichting brandgangen

30 januari 2018

Onderhoud noodzakelijk

Verlichting brandgangDe verlichting in de brandgangen is belangrijk voor de veiligheid in de wijk. Regelmatig onderhoud is daarbij essentieel. Frank ter Braak heeft hier als vrijwilliger jarenlang voor gezorgd. Helaas heeft hij te kennen gegeven hiermee te stoppen. We zijn Frank heel dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen jaren!

Nieuwe vrijwilligers

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 23 januari jl. hebben Henk Nurmohamed en Willem Schuringa zich aangemeld als nieuwe vrijwilligers voor het onderhoud. Zij gaan alle lampen nalopen en defecte lampen vervangen door ledlampen. Bij een aantal lampen is de sensor vuil waardoor de lamp ook overdag brandt. Mocht de sensor defect zijn dan kan er op verzoek een tijdschakelaar worden aangebracht. Het streven is dat eind februari alle lampen weer correct branden.

Storingen kunt u melden bij: secretariaat.weltevreden@gmail.com

Reageren op dit nieuwsbericht?

Geef uw reactie op het forum van de wijkvereniging of op Facebook