Reactie vereniging op plannen voor een AH-noodwinkel

Verkeerscommissie actief

De verkeerscommissie van de belangenvereniging heeft bij de Gemeente de ontwerp bouwvergunning voor de AH noodwinkel ingezien. In haar schriftelijke reactie aan de Gemeente van 26 februari 2011 gaat de vereniging met name in op de plannen voor de aan- en afvoer van goederen. De vereniging maakt zich hier grote zorgen over en stelt een alternatief voor. Daarnaast heeft de vereniging de Gemeente gewezen op een alternatieve vestigingsplaats voor de noodwinkel, namelijk de lokatie van Europatuin aan de Universiteitsweg.

Ook suggesties of alternatieve ideƫen? Discussieer mee op het forum!

Ontwerp bouwvergunning

Vanaf donderdag 27 januari 2011 ligt de ontwerp bouwvergunning voor de tijdelijke AH-winkel zes weken ter inzage bij de Gemeente. Aanwonenden zijn hierop medio januari per brief geattendeerd. Reacties op de ontwerp bouwvergunning kunnen tot donderdag 10 maart 2011 bij de Gemeente worden ingediend.

Zie voor meer informatie de website van de Gemeente.