Terugblik jubileumfeest 45 jarig bestaan

6 oktober 2019

Zaterdag 7 september hebben we het 45 jarig jubileum gevierd en ondanks de regenbuien was het gezellig druk!

In de ochtend werd al vroeg begonnen met het opbouwen van de tent, het podium en de barbeque. Om 15 uur ging het feest van start. Er waren spelletjes, een kleurwedstrijd en een springkussen voor de kinderen en een geweldige levende poppenkast. De popcorn en de suikerspinnen waren zeker een hit!

De high tea voor de oudere bewoners was zeer geslaagd. Er was een prachtig versierde tafel met heerlijke taartjes, sandwiches en andere lekkere hapjes en er werd gezellig bijgepraat. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Na de high tea werd de bbq aangestoken en was er voor de kinderen friet, hamburgertjes en brood. Aansluitend begon de grote BBQ voor de volwassenen met diverse soorten vlees en salades.

Voor het officiƫle gedeelte begon was er eerst nog een optreden van het mannenkoor "noot aan de man". Daarna was wethouder Brommersma aanwezig om een jubileum kado aan te bieden aan onze wijk in de vorm van een judasboom. Deze zal in het voorjaar worden geplant in de bocht van de Alfred Nobellaan.

Er werd afscheid genomen van onze penningmeester Ricus Peetoom die 21(!) jaar lang onze penningmeester is geweest. Ook werd Peter Dijs nogmaals in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn jarenlange inzet voor onze buurt als voorzitter van de Belangenvereniging.

Daarna ging de band 'Happy Few' spelen en sloot de gelegenheidsband 'Van Buren' de avond af met nederlandstalige hits waarop gezellig gedansd werd.

Optreden 'Van Buren'

De jubileumcommissie had voor alle feestgangers nog een jubileum kadootje in de vorm van een zakje bloemenzaad. Het is een kleurrijk bloemenmengsel waar bijen, vlinders en andere insecten dol op zijn. zaai-instructie en meer informatie

In De Vierklank is ook een artikel te lezen over het jubileumfeest.

Hieronder vindt u nog meer foto's voor een impressie van het feest.

De jubileumcommissie bedankt alle vrijwilligers enorm voor een geweldig feest!

Reageren op dit nieuwsbericht?

Geef uw reactie op het forum van de wijkvereniging of op Facebook

Kleurwedstrijd voor de kinderen

De levende poppenkast