Landelijke opschoondag....ook in onze wijk!

16 maart 2018

Meedoen op 24 maart

Op zaterdag 24 maart is het Landelijke Opschoondag. Onze wijk doet ook mee! We worden door 'Supporter van Schoon' gesponsord met werkhandschoenen, vuilniszakken, kinderhesjes en kinderdiploma's. Om 10 uur verzamelen we bij de drie speeltuintjes in de wijk. De belangenvereniging zorgt voor koffie, thee, limonade en koekjes en ook wat lekkers voor de kinderen.

Gereedschap en verzamelen (groen)afval

Neem uw eigen harken, schoffels, bezems en snoeimessen mee! Dan kunnen we het zwerfvuil in onze wijk opruimen en aanvullend snoeiwerk verrichten. De gevulde vuilniszakken en het groenafval worden op één aangewezen plek verzameld en na het weekend door de gemeente afgevoerd.

We verwachten rond 12 uur weer klaar te zijn. We hopen op mooi weer en een grote opkomst van jong en oud!

Reageren op dit nieuwsbericht?

Geef uw reactie op het forum van de wijkvereniging of op Facebook