Dag van het park

Programma zondag 30 mei, Dag van het Park, van Boetzelaerpark De Bilt

Boetzelaerpark

14.00 uur

Opening en sfeermaken met de IJsbrekers De IJsbrekers is een hofkapel ontstaan uit carnavalsvereniging de Weergodden uit de Bilt / Bilthoven. Deze volwaardige kapel bestaat uit zo'n 18 goede muzikanten uit de Bilt / Bilthoven en omtrek. De Ijsbrekers starten om 14.00 uur en spelen door tot het ijs op is (rond 16.30 uur)

14.30 uur

Warming up op muziek, de IJsbrekers dweilen door het park

14.45 uur

Coopertest onder leiding van Henk Nurmohamed Henk is actief in de sport en betrokken bij het verenigingsleven in de Bilt. Hij begeleidt de coopertest. Een coopertest is een oefening waarbij de conditie van een deelnemer wordt gemeten. De meest bekende vorm daarvan is die waarin een hardloper in 12 minuten een zo groot mogelijke afstand aflegt.

15.30 uur

Cooling down op muziek, de IJsbrekers dweilen naar de IJskar.

15.45uur

Nog meer cooling down met een gratis vanilleijsje van Roberto. Aangeboden door de Gemeente de Bilt, wijkteam de Bilt. Met muziek van de IJsbrekers

Deze informatie wilden wij u niet onthouden, tenslotte is het ook een beetje ons park!