Verandering diensten voor leden

21 februari 2018

Minder behoefte aan collectieve diensten

Uit de onlangs onder de wijkbewoners gehouden enquete is gebleken dat er minder behoefte is aan collectieve diensten. Er blijkt bijvoorbeeld weinig interesse te zijn in een vaste wijkschilder waarmee jaarlijks prijsafspraken worden gemaakt. Daarom zijn we daar in januari 2018 mee gestopt. De belangenvereniging brengt de buurtbewoners wel graag via het forum en Facebook met elkaar in contact zodat zij ervaringen met verschillende onderhouds- en schildersbedrijven kunnen uitwisselen.

Daarnaast stoppen we met het aanbieden van een voordelig onderhoudscontract voor de CV ketel. Het kortingstarief blijft van kracht voor de leden die destijds een contract met Eneco hebben afgesloten. Voor nieuwe bewoners in de wijk geeft Eneco geen korting meer. Tegenwoordig zijn er ook andere (plaatselijke) installatiebedrijven die het onderhoud voor een scherpe prijs aan kunnen bieden.

Wat blijven we wel doen

We blijven bijvoorbeeld wel de verlichting in de brandgangen onderhouden, we hebben met elkaar een WhatsApp-groep Buurtpreventie en we gaan dit jaar ook weer de putten in de brandgangen reinigen. Zie voor een overzicht de pagina diensten.

Reageren op dit nieuwsbericht?

Geef uw reactie op het forum van de wijkvereniging of op Facebook